forum links mythes lerarenhandleiding schrijf zelf bestel cd-rom home talen
lerarenhandleiding
hoe je deze site gebruikt de computer & cooperatief leren lerarenhandleiding lerarenkamer
"The Big Myth"is een educatieve website die ontworpen is voor gebruik in de klas en erbuiten. De site is bedoeld als aanvullende informatiebron bij lessen over klassieke mythologie of over oude culturen. Het aangeboden materiaal maakt het mogelijk om culturen en tradities met elkaar te vergelijken. Tevens leren de leerlingen om te gaan met het Internet als bron voor verdere onderzoek.
Hoe je deze site gebruikt: Hier bevindt zich algemene informatie over de technische aspecten van de site. Dit gedeelte is vooral belangrijk voor leraren die graag meer willen weten over het functioneren van het Internet.
De Lerarenhandleiding geeft informatie en suggesties over hoe leraren het beste met The Big Myth om kunnen gaan met hun leerlingen. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan cooperatief leren.
De computer en cooperatief leren bevat een uitleg van de leermethode die wordt toegepast. Ook wordt er uitgelegd wat de leraar voor mogelijkheden heeft wanneer de leerlingen tijdens de les computers moeten delen met elkaar.
De Lerarenkamer is bedoeld als een soort discussie forum voor de leraren. Hoewel er niet "live" gecommuniceerd kan worden, bestaat er hier voor de leraren de mogelijkheid om ideeŽn uit te wisselen, vragen te stellen of bepaalde onderwerpen te bespreken met elkaar. Ook bevindt er zich hier een lijst met de scholen die aan het project deelnemen.
the Big Myth
"The Big Myth" © Distant Train 2005
TALEN FORUM SCHRIJF ZELF MYTHES LINKS LERAREN BESTEL HOME